Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Έπεσε η αυλαία στο 5th Ntougias Basketball Camp


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα το camp της Ntougias Academy με καλεσμένο τον skill trainer John Harris. Γονείς και παιδιά έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της προπόνησης του Αμερικανού κόουτς, καθώς και από την άρτια οργάνωση των υπευθύνων.

Ο John Harris, είχε τη δυνατότητα να προπονήσει για τελευταία φορά τους νεαρούς αθλητές. Στην αρχή, έδωσε μεγάλη βαρύτητα στις ασκήσεις ισορροπίας, προκειμένου τα παιδιά να βελτιωθούν στο συγκεκριμένο τομέα. Σειρά πήραν οι ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής, με συνεχείς επαναλήψεις σε άλματα, κάμψεις και καθίσματα. Τέλος, ο κόουτς έδωσε έμφαση στον τομέα της ντρίμπλας, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την επιδεξιότητά του με την μπάλα στα χέρια και μάλιστα επέμενε σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου στις ασκήσεις ντρίμπλας. Επίσης, ο Harris δούλεψε με τα παιδιά και πάνω στα τελειώματά τους όπως και στο σουτ.

Ο Αμερικανός κόουτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο του Camp. Δε σταμάτησε στιγμή να ενθαρρύνει τα παιδιά, προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ανανέωσε το ραντεβού του με τους νεαρούς αθλητές για το μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου