Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Αλλαγή προπονητή στο IBCΟ Σταύρος Βλάχος αποτελεί παρελθόν από τη θέση του προπονητή στην ομάδα του IBC μετά από 2,5 χρόνια και τη θέση του αναλαμβάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος που μέχρι πρότινος, ήταν υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Το Ioannina Basketball Club ενωμένο όσο ποτέ, με ομόφωνη απόφαση και τη συγκατάθεση του προπονητή του ανδρικού τμήματος Σταύρου Βλάχου, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας. Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής και τεράστιας προσφοράς.
Ο Σταύρος Βλάχος, με την πολύτιμη τεχνογνωσία του, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σωματείο μας από άλλο πόστο και είμαστε σίγουροι ότι η συνεισφορά του θα είναι καταλυτική. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συνεργάτη του, Άγγελο Κούκη, για την προσφορά του στο σύλλογο και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία.
Την θέση του προπονητή αναλαμβάνει ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιάννης Παπαδόπουλος, μια προσωπικότητα με μεγάλη αναγνώριση στο χώρο του μπάσκετ, τόσο ως αθλητής από την πολυετή θητεία του στην Α1, όσο και ως head coach. Με την εμπειρία του αλλά και την άριστη γνώση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να οδηγήσει το IBC στην επίτευξη του στόχου του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία.
Εκ της Διοικήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου