Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Θέλει τον 6ο παίκτη στο πλευρό του ο ΠΑΣ


Την ώθηση του κόσμου προκειμένου να φτάσει στην νίκη στον 1ο ημιτελικό απέναντι στον Π.Α.Σ. Ναυπάκτου θέλουν στον Βίκο Π.Α.Σ. Γιάννινα. Άπαντες στην ομάδα του Π.Α.Σ. θεωρούν πολύ σημαντική τη μαζική παρουσία του κόσμου, προκειμένου η ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα προς το μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας προσκαλούμε όλους και όλες να παρακολουθήσετε από κοντά τον αγώνα της ΑΝΔΡΙΚΗΣ ομάδας του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενάντια στον Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης των ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ της ΕΣΚΑΒΔΕ για την Γ' Εθνική Κατηγορία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 24 MAΡΤΙΟΥ και ΩΡΑ 19.00 το απόγευμα στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ.
Η ομάδα μας τερματίζοντας αήττητη στον όμιλό της μετά από 18 αγώνες, αντιμετωπίζει με πλεονέκτημα έδρας την ομάδα της Ναυπάκτου, με την ομάδα που θα φτάσει 1η στις δύο (2) νίκες να κερδίζει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Η στήριξή σας θα δώσει ώθηση στους αθλητές και τον προπονητή μας ώστε να φτάσουν στην νίκη, κάνοντας το πρώτο βήμα προς τον μεγάλο τελικό και τον μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος στην Γ' Εθνική.

(είσοδος δωρεάν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου