Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Όλα έτοιμα για το 3ο All Star GameΓια καλό σκοπό όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια, το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ νομού Ιωαννίνων «Ευγενία Μουτσίκα», διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο All Star Game.
Την Κυριακή 25 Μαρτίου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, στις 5.00 το απόγευμα, το Εργασιακό Πρωτάθλημα, σε συνεργασία με τους Acadimistas, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Ακαδημίας, πραγματοποιεί τη φετινή γιορτή του τοπικού μπάσκετ με πολλές εκπλήξεις.
Κατά τη διάρκεια του All Star Game, θα βραβευθεί, από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, η ομάδα μπάσκετ του ΑΓΣΙ (1979-1986) που έχει φτάσει στην υψηλότερη κατηγορία (Β’ Εθνική), θα απονεμηθούν από το Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα, τα Κύπελλα στις 4 πρώτες ομάδες της Α2 κατηγορίας που κέρδισαν την άνοδο στην Α1 και στο πρόσωπο της κόρης της Ευγενίας Μουτσίκα, Ελένης Διαμάντη, θα τιμηθεί η Ευγενία που πριν από λίγους μήνες έφυγε από κοντά μας, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στο Εργασιακό Πρωτάθλημα και τον τοπικό αθλητισμό.
Ακόμη θα γίνουν δυο πολύ ξεχωριστοί αγώνες, ανάμεσα στις Μικτές Ομάδες της Α1 και Α2 κατηγορίας και ανάμεσα στους γονείς των παιδιών των Σχολείων της Ακαδημίας, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός τριπόντων.
Το πρόγραμμα του All Star Game θα ξεκινήσει με τα προκριματικά των τριπόντων, θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις και αμέσως μετά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα των Μικτών Ομάδων της Α1 και Α2 κατηγορίας. Στο ημίχρονο θα γίνει ένας αγώνας μεταξύ των μπαμπάδων των μαθητών των σχολείων της Ακαδημίας, ο τελικός των τριπόντων και η διοργάνωση θα κλείσει με το δεύτερο ημίχρονο των Μικτών Ομάδων.
Και το φετινό All Star Game γίνεται για καλό σκοπό. Φέτος τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στους Συλλόγους ΣΟΦΨΥ (Σύλλογος Φίλων και Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας) και «Κυψέλη» (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου