Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Σαρωτικός ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, έτρεχε με 102...!



Το 16/16 έκανε με μεγάλη άνεση η ομάδα του ΠΑΣ, αφού δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην αποδεκατισμένη ομάδα του Ιονίου και επικράτησε με 102-39. Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν στον αγώνα με το εφηβικό τμήμα και έτσι δεν μπορούσαν να έχουν ιδιαίτερη τύχη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως ο ΠΑΣ. Ο κόουτς Σδράκας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες. Φοβερή εμφάνιση από τον Πάτρα που σημείωσε 25 πόντους, όπως και από τον Τσίρμπα-Αναγνώστου που είχε 20 πόντους.

Ο κόουτς Σδράκας ξεκίνησε στην αρχική του πεντάδα με τους Τσίρμπα-Αναγνώστου, Μουζακίτη, Πανάρα, Πάτρα και Μάντζιο Δ., ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν στην αρχική τους πεντάδα τους Γεωργοπάνο, Στραβοράβδη, Κουταγιάρ, Κολοβό και Παπαδόπουλο. Από νωρίς ο ΠΑΣ έβαλε τα θεμέλια για μια εύκολη νίκη, αφού στο πρώτο δεκάλεπτο προηγούνταν ήδη με 31-4. Στη δεύτερη περίοδο δέχτηκε μόλις 9 πόντους, την ίδια ώρα που στην επίθεση σημείωσε 27, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον ΠΑΣ στο +45 (58-13).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τους παίχτες των φιλοξενούμενων, να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και μάλιστα να βγάζουν και κάποιες όμορφες φάσεις. Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, με τον ΠΑΣ να κάνει ουσιαστικά μία καλή προπόνηση ενόψει της συνέχειας και κυρίως ενόψει των πλέι οφ που έρχονται σε λιγότερο από ένα μήνα.

Τα δεκάλεπτα: 31-4,58-13,84-24,102-39

Διαιτητές: Κολυδάς, Δημητράκας

Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα (Σδράκας): Τώνης 6(1), Πανάρας 2, Μουζακίτης, Τσίρμπας-Αναγνώστου 20(2), Μακρής, Χρυσοσπάθης 7, Καρασίμος 13, Μάντζιος Δ. 12, Πάτρας 25, Πανταζής 6, Μάντζιος Π. 11(1)

Ιόνιος: Παπαδόπουλος, Κολοβός 7, Τσιτσές, Γεωργοπάνος 5, Στραβοράβδης 7, Τριανταφύλλου, Κουταγιάρ 11, Χρήστου 9(1)

Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου